Σύστημα Αυτόματης Επικύρωσης Αποδείξεων

Σύστημα Αυτόματης Επικύρωσης Αποδείξεων

Η InDigital είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Αμερικάνικης εταιρείας TPG Rewards για την παροχή της DRVS (Digital Receipt Validation System).

 

Το Σύστημα Αυτόματης Επικύρωσης Αποδείξεων DRVS επικυρώνει και παράλληλα αναγνωρίζει αυτόματα, μέσω των σχετικών αποδείξεων, τις αγορές προϊόντων από τους καταναλωτές, οι οποίοι μπορεί να συμμετέχουν σε προωθητικές ενέργειες εταιρειών, σε οποιονδήποτε κλάδο κι αν αυτές δραστηριοποιούνται (π.χ. τρόφιμα, ψυχαγωγία κ.α.). Στη συνέχεια, ο καταναλωτής, μπορεί να λαμβάνει μέσα σε λίγα λεπτά στο κινητό του επιπλέον δώρα και προσφορές ως επιβράβευση για την αγορά του. Η όλη διαδικασία περιλαμβάνει τρία απλά βήματα:

 

α) Αγορά του προϊόντος, για το οποίο ισχύει τη δεδομένη στιγμή μία προσφορά,

β) Πληρωμή στο ταμείο και παραλαβή απόδειξης

γ) Προβολή της απόδειξης σε συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο, τον οποίο υποδεικνύει η εταιρεία που πραγματοποιεί την προσφορά.

 

Μέσα σε λίγα λεπτά το σύστημα αναγνωρίζει και πιστοποιεί ότι η συγκεκριμένη απόδειξη περιλαμβάνει το προϊόν με το οποίο συνδέεται μία προσφορά και ο καταναλωτής λαμβάνει την επιβράβευση του ψηφιακά, στο κινητό του. Το σύστημα ενδείκνυται τόσο για ψηφιακά όσο και για φυσικά δώρα – προσφορές.

 

Η τεχνολογία DRVS ιδανική για χρήση σε προωθητικές εκστρατείες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων προγράμματα επιβράβευσης Buy One get one , loyalty programs, κουπόνια, και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια προώθησης. Στις ΗΠΑ, εταιρίες όπως οι Nestle, Procter & Gamble, Kellogg’s, Mars, Unilever, Coca Cola, Pepsico, Johnson & Johnson κ.α., χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη μέθοδο της TPG Rewards ώστε να συνδέσουν brands με τους καταναλωτές.

 

 

Μάθε Περισσότερα